неделя, 10 май 2020 г.

Skin and Lab Fre C Sun Lotion*

Здравейте!

Наскоро си говорихме за слънцезащитен продукт в Instagram (линк към поста тук),  но този път ще ви запозная с един корейски такъв, който имах възможността да тествам, благодарение на Asianbeauty.

Продуктът представлява слънцезащитен лосион със spf 50+ на марката Skin and Lab и ако трябва да бъда честна, до сега не бях чувала за нея. Лосионът би бил подходящ за всеки тип кожа, но повече би се харесал на хора с мазна или комбинирана. 
В състава си съдържа:
✔️Витамин С - мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали и забавя стареенето на кожата. 
✔️Витамин Е - защитава кожата от изгаряния и поява на пигментни петна. 
✔️Центела Азиатика (любима моя съставка) - има успокояващ ефект върху чувствителна и раздразнена кожа, също така предпазва от дехидратация. 
✔️PA++++ - система за класифициране на защита на кожата и блокиране на ултравиолетовите лъчи, състадена в Япония. Тази система има за цел да покаже нивото на защита от UVA лъчи или по-просто казано колкото повече плюсове, толкова по-добре, а тук са цели четири. 

Продуктът идва в тубичка от 50 мл. Консистенцията му е изключително лека, точно като на лосион, има ненатрапчив аромат. Разнася се лесно и попива след няколко минути. По принцип обичам слънцезащитните продукти, които използвам да имат матиращ ефект, защото не понасям лицето ми да лъщи с тях. Този лосион няма такъв ефект, но за щастие не омазнява лицето и не го кара да изглежда сякаш е намазано с олио, не запушва порите, също така не оставя бял филм. 

След употребата му на допир кожата се усеща много мека и бих казала, че лосионът предоставя известна хидратацията, но разбира се, не би могъл да замени стандартния хидратиращ крем за лице. Продуктът се представя чудесно и под грим, като не прави ,,кир" ефект. 

Сега обобщавам - доволна съм от слънцезащитата на Skin and Lab и ще продължавам да я използвам занапред. Смятам, че е добра опция за тези от вас, които искат лек слънцезащитен продукт, който почти не се усеща на кожата. 

Лосионът може да бъде закупен от сайта на Asian Beauty 👉тук на цена от 36 лева, а с промокод HRISI10 получавате 10% отстъпка на този и на още продукти от сайта. 
*кодът е валиден до 15 май! 

Е, толкова от мен за днес, надявам се да ви е било полезно и интересно!
До скоро! 
Х.Н.💖

*Продуктът ми е предоставен за тест, това не влияе на мнението ми за него!!! 




Няма коментари:

Публикуване на коментар