неделя, 26 юли 2020 г.

IUNIK Propolis Vitamin Synegry Serum

Здравейте!

Предполагам повечето от вас използват серуми в рутината си за грижа за кожата. Серумът представлява продукт, в чийто състав има по-голяма концентрация на активни съставки. Текстурата на серумите е значително по-лека от тази на кремовете за лице, тъй като те са направени от по-малки молекули, имащи способността да проникват по-дълбоко в кожата.

В днешаната публикация искам да ви споделя своите впечатления от серума с прополис и витамини на корейската марка IUNIK. Това е напълно нова марка за мен и този серум е първият продукт, който пробвам, но със сигурност няма да бъде последният. 
Прополисът (още наричан и пчелен клей) има множество полезни свойства за кожата. Той представлява смес от смоли, восък и прашец от пъпките, и цветовете на растенията. Прополисът се използва от години в традиционната медицина заради своето антибиотично, антибактериално и имуностимулиращо действие. Той успокоява кожни раздразнения, подхранва, подобрява еластичността на кожата, изсветлява тена и се дори със свободните радикали. 

В серума на IUNIK концентрацията на прополис е 70%. В състава му се съдържат още 
☑️ 12% екстракт от облепиха (морски зърнастец) - билка, източник на омега 3,6 и 9 мастни киселини, витамини А, Б1, Б2, Б6, Ц, Е и фолиева киселина. 
☑️ Ниацинамид и аденозин - стимулират синтеза на колаген в кожата. 

Консистенцията на серума е много лека и течна, подходящ е за всеки тип кожа. Попива бързо, оставя лек лепкав филм върху кожата, но след като попие, неприятното усещане изчезва. Опаковката е стъклена и дозирането става посредством пипетка. Използвам серума само сутрин и съм много доволна от ефекта, който виждам върху кожата си. Справя се много добре с хидратацията, действа благопроятно върху зачервявания и кара кожата на лицето да изглежда сияйна, с избистрен тен. Не забелязвам утежняване или излишно омазняването по кожата, след нанасянето му. На допир тя се усеща много мека и еластична. 

Серумът се предлага както в 15-милилитрова опаковка, така и в голяма 50-милилитрова. Аз избрах да пробвам първо малката, за да видя дали продуктът ще се сработи с кожата ми. Със сигурност бих взела голямата опаковка, защото серумът много ми хареса, макар че малката е доста икономична. Два месеца редовна употреба и все още има продукт в нея. 

Серумът може да се намери в сайта на Asianbeauty.bg. Малката опаковка е на цена от 25 лева, а голямата - 50. 

Е, толкова от мен за днес, надявам се да ви е било полезно и интересно! 
До скоро! 
Х.Н.💖



Няма коментари:

Публикуване на коментар