сряда, 2 септември 2020 г.

Перфектна визия с Bell Cosmetics*

Здравейте!

Имам предчувствие, че тази публикация ще стане дълга, тъй като ще ви разкажа за няколко продукта от марката Bell и за всеки от тях имам да кажа доста неща.

Звездата в пратката, която получих от Taota, е фон дьо тенът Full Cover Foundation, но тя съдържа още няколко интересни продукта, вдъхновени от перфектния грим на любимите ни героини от филмите и сериалите. 

Мисля да започна с фон дьо тена, който предлага пълно покритие с хидратиращ ефект и без ефект маска. Предлага се в четири цвята, като аз имам 03 (vanilla) и 04 (golden honey), които са двата най-тъмни. Опаковката му е под формата на тубичка, която трябва да изстискате, а не с помпичка. Аз лично предпочитам помпички, но и този тип опаковка е удобен, тъй като позволява контрол на количеството фон дьо тен. В продукта намерих както плюсове, така и няколко минуса. Харесва ми покривността му. Наистина прикрива идеално всички месъвършенства Завършекът му не е напълно матов, а по-скоро сатенен и стои красиво. Издръжливостта му също е чудесна. Запечатан с пудра, при мен не мърда цял ден, но след около 4-5 часа челото и носът ми леко лъсват. Честно казано го очаквах, тъй като не е матов, а и Т-зоната ми по принцип е по-мазна. Смятам, че би бил подходящ и за хора със суха кожа. Нещото, което не ми хареса изобщо в този фон дьо тен, е че се окислява (потъмнява) за нула време. Нанасям първо него (ползвам цвета 03 vanilla), след това коректор и докато прелея коректора, фон дьо тенът е с горе-долу два тона по-тъмен, което за мен не е никак ок. Но хубавата новина е, че успях да намеря решение на този проблем, а именно смесвам го с друг, който пък ми е прекалено светъл и така постигам точния цвят. 


Ружът е може би един от любимите ми грим продукти, макар че преди време го пренебрегвах незнайно защо. Перфектният ръж за мен е нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен. Също търся такъв с по-слаба пигментацията, тъй като с него грешки се правят по-трудно. Този от Bell е точно това, което търся. Този продукт се нарежда сред любимите ми от цялата пратка. Води се моделиращ руж и е в цвят 02. Когато се нанесе, стои изключително нежно и красиво. С матов завършек е, няма блестящи частици. Не съм против блестящите ружове, стига блясъкът да не е прекален. Ружът на Bell се прелива перфектно и придава здрав вид на кожата. Понякога нанасям само коректор под очите и него, и резултатът е страхотен. Откакто го имам, не съм посягала към друг руж. 

Нов продукт за вежди никога не е излишен, нали така? До сега не бях ползвала сенки за вежди, винаги съм залагала само на моливи. Палитрата на Bell съдържа два цвята сенки за вежди, вакса, малка скосена четка и спули. Когато видях четката и спулито, първата ми мисъл беше просто да ги прибера някъде и да си използвам мои, защото тези ми се сториха неудобни. В интересна на истината грешах. Веднъж просто не ми се вадеше четка за вежди и спули, и реших да пробвам тези от комплекта. Малката скосена четка всъщност е много удобна и прецизно нанася продукта, а спулито разресва добре и отнема излипнпто количество сенки. 
Самите сенки също много ми харесаха, предлагат се в няколко цветови разновидности, като аз имма номер 01. Мислех си, че цветовете ще са светли за мен, но ми паснаха идеално. Лесно се работи с тях, пигментацията е добра и не се пращат изобщо, пък ваксата фиксира косъмчетата чудесно. Палитрата има и  огледало, което е допълнителен плюс. 

Спиралите също са ми слабост. Обичам да пробвам постоянно различни и различни, за да открия моите любими. Bell предлагат доста голям избор от спирали в асортимента си, но аз за пръв път използвах тяхна. Amazing Lash обещава да придаде дължина, обем, наситен черен цвят и извивка на миглите, без да се размазва или рони. За дължината, обема, извивката и черния цвят съм съгласна. Наистина прави миглите много красиви. Придава страхотен обем и постигам извивка, дори без да използвам извивачка предварително. Тушът е плътен и черен, формулата много ми допада, тъй като не слепва миглите. Не е нито прекалено течна, нито прекалено гъста. Четката на спиралата не е силиконова, но разресва и разделя миглите добре. Спиралата обаче при мен се размазва. Това ми се случва с повечето спирали, които не са водоустойчиви. За щастие точно тази на Bell се предлага и във водоустойчив вариант, така че сматям да пробвам и него. 

От скоро съм голям привърженик на очната линия. Казвам от скоро, защото до преди година за нищо на света не ми се получаваше добре. Двата вида очни линии, които използвам, са тези в бурканче и под формата на писалка. От очната линия на Bell останах много впечатлена. Върхът й е много тънък и прецизен. Лесно се чертаят както много тънки, така и по-дебели линии. Много е удобна и се работи с лекота с нея. Самият цвят е наситено черен, изсъхва до пълен мат, не се размазва или изтрива по някакъв начин през целия ден. Определено тази очна линия се нарежда сред любимите ми. 

Стигнахме и до последните два продукта, които са червило и молив за устни. Червилото се казва Powder Lipstick и се предлага в шест цвята. Отначало, когато го пробвах на ръката, си помислих, че е блестящо като гланц (не харесвам гланцове) , но в последствие, нанесено на устните, се оказа с матов завършек, което искрено ме зарадва. Цветът, който имма аз, е 01 и е страхотен за ежедневието. Червилото се нанася равномерно и се усеща комфортно на устните, като не ги изсушава, въпреки че е матово. Моливът също е много хубав. Съчетава се чудесно с червилото. Той е от онези, които не е нужно да подостряш и точно такива предпочитам аз. Мек е, пигментиран е и е доста тънък, което позволява прецизно оформяне на устните. 

В крайна сметка останах доволна от продуктите на Bell, които имах възможността да пробвам. Цените са много достъпни, а качеството страхотно. В момента можете да се възползвате от 20% отстъпка с кода FullCover при покупка на фон дьо тена Full Cover Foundation от онлайн магазина на Taota. Кодът е валиден до 15.09.20г. ,така че побързайте! 

Можете да последвате Taota в Instagram 
👉 тук  
и Bell Cosmetics 
👉 тук

Е, толкова от мен за днес, надявам се да ви е било полезно и интересно! 
До скоро! 
Х. Н. 💖

*Продуктите са ми изпратени безплатно за тест, това не влияе на мнението ми за тях 

































Няма коментари:

Публикуване на коментар