неделя, 21 февруари 2021 г.

Грижа за кожата от Bewellstore*

 Здравейте!

През изминалите две години, в които поддържам блога и профила си в Instagram, имах възможността да тествам тооолкояа много нови за мен марки и продукти, за което съм страшно щастлива. В днешната статия ще ви споделя за още две такива марки - Thank you farmer и Lovren. Досега не бях пробвала продукт на нито една от тях и благодарение на Bewellstore това се случи.

Това са продуктите, които получих за тест. И трите влязоха в употреба почти веднага, защото просто нямах никакво търпение да видя как ще се отразят на кожата ми. 

Ще започна с продукта, който най-много се вълнувах да тествам, защото слънцезащитата е любимата ми стъпка от сутрешната рутина, а тя е и най-важната. Съставките в слънцезащитния крем за лице на Lovren са доста впечатляващи - съдържа екстракт от гроздови стволови клетки, чието основно действие е именно предпазване на кожата от вредните слънчеви лъчи. Във формулата откриваме също бета каротен и витамин Е. Бета каротенът повишава устойчивостта на кожата и забавя стареенето. Витамин Е от своя страна е отличен естествен антиоксидант, който предпазва кожата от свободни радикали. 
Кремът се предлага с spf 15, spf 30 и spf 50. Аз получих за тест този с най-ниска степен на защита, която за мен е недостатъчна и комбинирах продукта с друга слънцезащита с фактор 50.

 Формулата му наподобява доста богат хидратиращ крем за лице. Мисля, че не би се харесал особено много на хора с по-мазна кожа. Моята по принцип е комбинирана, но напоследък поради застудяването е доста суха и този продукт й действа много добре. Разнася се лесно и попива бързо, но докато попие се забелязва един лек бял слой върху лицето. Хубавата новина е, че той изчезва след пълното попиване на продукта в кожата. Не стои мазно и лъскаво, но не бих казала, че придава силен матов завършек. Всъщност стои доста естествено. Не съм забелязала и да прави така неприятния за всички "кир" ефект. Разбира се идеално с другите продукти, които нанасям на лицето си сутрин и с другата слънцезащита, която използвах паралелно с тази на Lovren. Единственият минус, който откривам тук, в ниският фактор, но определено бих взела spf 50, защото много ми хареса формулата на продукта.

Ето още един продукт на същата марка, от който останах дори още по-доволна. Кремовете за ръце са нещо, без което не мога, ама съвсем сериозно, това е абсолютно задължителен продукт за мен. Преди няколко години се оказа, че имам студова алергия и когато времето става студено, кожата на ръцете ми става много суха, че чак се напуква до кръв, ако не използвам наистина добре хидратиращ крем. 

Текстурата на крема на Lovren е точно такава, каквато би ми харесала на мен - лека, но в същото време подхранваща. Кремът съдържа:
☑️ Растителен глицерин, който овлажнява и защитава от загуба на вода. 
☑️ Екстракт от лайка, който има успокояващо действие
☑️ Витамин Е, който е антиоксидант 
Нанесен на ръцете, кремът попива напълно след няколко минути, не прави ръцете мазни и лепкави, което е огромен плюс. Справя се отлично с хидратацията и подхранването на моите ръце. Забелязвам, че кожата е възстановена, много мека, гладка и проблемът с напукването вече е истрия.

Стигнахме и до последният продукт от пратката. Слушала съм за марката Thank you farmer страшно много положителни мнения и много се зарадавах, когато видях техен продукт в кутията. 
Както обичам слънцезащитата, така обичам и серумите за лице. Те са част и от сутрешната, и от вечерната ми рутина. Серумът на TYF ми се стори изключително интересен, когато прочетох описанието му. Основните активни състави в него са екстракт от алое вера, хиалуронова киселина и женско биле. Тоест тук имаме едновременно успокояващ и дълбоко хидратиращ ефект. Серумът е подходящ за всеки тип кожа. 

Текстурата му е изключително лека и приятна, попива много бързо и оставя кожата сияйна. Ефектът, който забелязах аз, след всекидневна употреба е по-гладка успокоена и хидратирана в дълбочина кожа. Наистина серумът се усеща много леко върху кожата, прави я еластична и й придава здравословен блясък. Още един голям плюс предвид високата цена е, че е много икономичен. Използвам го вече повече от месец, а дори не съм изразходила и 1/3 от него. Опаковката е удобна, с помпичка и позволява лесно дозиране. Две помпичка при мен са напълно достатъчни за цялото лице и врата. 

Линкове: 
Можете да разгледате продуктите в сайта на Bewellstore, като цъкнете горните линкове. 

Е, толкова от мен за днес, надявам се да ви е било полезно и интересно!
До скоро! 
Х. Н. 💖

*Продуктите са ми предоставени за тест безплатно, но това не влияе на мнението ми за тях! 

 
 



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар