неделя, 6 октомври 2019 г.

August and September favorites (2019)

Здравейте!

Време е отново за месечни любимци! Реших този път да съчетае продуктите от месец август и септември, надявам се да нямате нищо против :)
Това са всички козметични продукти, които ме впечатлиха през изминалите два месеца. Всъщност някои имам от повече време, но чак сега преоткрих, а други използвам от скоро. 

Бяла козметика
Лице
Benton Snail Bee High Content Skin 
Няма как да не започна с новия ми любимец от категория грижа за кожата. 
Отдавна възнамерявах да взема този тоник на Benton , защото ме привлече избелващия му ефект. Също така при мен се намали появата на нови пъпки, а и хидратира чудесни кожата на лицето. Опаковката е много удобна, има помпичка и дозирането на продукта става супер лесно, a и смятам, че така е по-хигиенично. Аз лично предпочитам да го нанасям с ръце (старателно измити, разбира се), тъй като не се разхищава от продукта. (пълно ревю тук).

Your Mood ексфолиант и балсам за устни
Мисля, че българската марка Your Mood  ми става все по-любима и по-любима. Пробвала съм техен ексфолианти за устни с кокос и ванилия преди,  та реших този път да взема с ягода, и кокос. Отново съм супер доволна и от него, и от балсама. Ексфолиантът прави устните супер гладки, а балсамът ги подхранва по чудесен начин. И двата продукта имат прекрасен аромат и бих продължила да ги купувам и занапред. (пълно ревю на балсама тук)

Тяло 
The Body Shop Body Yoghurt Almond Milk
Още една от марките, които се очертават като мои любими, а именно The Body Shop.  Реших да взема един от йогуртите им за тяло и избрах  този с  бадемово мляко. Не мога да ви опиша колко невероятно ухае, а и ароматът се задържа за дълго време. Консистенцията му е много лека, но за сметка на това хидратира и омекотява кожата прекрасно. (пълно ревю тук)

Balea Very Berry Handschaum
Тази пяна беше нещо ново и интересно за мен, доста време четох за нея в Instagram (моето можете да прочетете тук ) и почти всички бяха положителни. На мен тя също ми хареса. Има приятен аромат, добре хидратира ръцете, без да ги омазнява. Смятам също, че е доста икономичен продукт, което ме кара още повече да я харесвам.

Декоративна козметика 
Revolution PRO New Natural палитра за очи и червило   
Мисля, че вече повечето от вас са разбрали, че обожавам марката Makeup Revolution и всичките други марки под тяхната ,,шапка". Наскоро си взех палитра и две червила от тяхната PRO линия, които доста ме впечатлиха. Качеството на сенките е чудесно - пигментирани са, издръжливи са, не се прашат много, а и в палитрата имате включена основа за тях. Червилото, което използвах по-често и ми харесва повече как ми стои, е в цвят Cashmere. То е матово, цветът е неутрален и подходящ за ежедневието. Стои много красиво и е издръжливо. Единствено не ми харесва, че мирише на рози, нооо ще го преживея. (ревю на палитрата и  червилата тук).

Revolution Beauty Amazing lipstick
Това червило беше в коледния им календар за 2018 година, но чак сега го отворих и започнах да ползвам. Цветът е по-нестандартен (казва се Crush), но именно затова го харесах толкова. То не е матово, а е кремообразно. Не изсушава устните и за сметка на това е издръжливо. Нанася се супер лесно и равномерно.

Revolution Beauty Pressed Highlighter
Този хайлайтър също имам от календара и чак сега му обърнах внимание. Той е в цвят Bloom,който е по-розов и прекалени тъмен за мен, което не ми позволява да го ползвам като хайлайтър. Всъщност точно заради това, че е по-розов реших да пробвам как ще се представи, използван като руж. Аз нямам проблем с това ружовете ми да има блясък. Продуктът стои много естествено и придава много свеж вид на лицето. Не се праши много и почти всеки ден залагам на него.

Е, толкова от мен за дмес, надявам се да ви е било полезно и интересно.
До скоро!
Х.Н. ♡